Onze merken

Welkom op onze merken pagina!

De ANSJOVIS WINKEL verkoopt enkel de Europese ansjovis die leeft in Atlantische Oceaan. Wij selecteren onze leverancier op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Hierbij controleren we of onze ansjovis uit een gezond visbestand komt. Onze missie is om het imago van vis uit blik in Nederland te verbeteren en mensen te stimuleren om te kiezen voor producten die op een milieuvriendelijke wijze zijn gevangen. Bij ons vindt u het grootste assortiment vis uit blik van Nederland.

Weten wat je eet en waar dat vandaan komt, dat vinden we belangrijk. Laat u verrassen door ons assortiment. Achter elk product zit een uniek verhaal.

De ANSJOVIS WINKEL

Bourgondisch genieten, op een verantwoorde wijze!

Conserverie Courtin

CONSERVERIE COURTIN

Conserverie Courtin is de oudste conservenfabriek van Concarneau en ligt in het zuiden van de regio Bretagne. De conservenfabriek is het historisch erfgoed van de stad en werd gebouwd in 1893. Tot op heden worden hier nog altijd de beste visconserven ter wereld bereid.

La Quiberonnaise

LA QUIBERONNAISE

Conserverie La Quiberonnaise is gevestigd langs de Atlantische Oceaan in de regio Bretagne. Het bedrijf staat bekend om haar visconserven van ongekende kwaliteit. Deze kleine conserverie wordt gerund door Thierry Jourdan en zijn familie.

Conservas Ortiz

CONSERVAS ORTIZ

Conservas Ortiz is gevestigd in het Spaanse Baskenland. De fabriek ligt in Ondarroa, dichtbij San Sebastian. Ortiz is opgericht in de negentiende eeuw door Bernando Ortiz de Zárate. Hij leerde het inblikken van zijn zwager en zo begon zijn carrière in de conservenindustrie.